COMIT

Novi Moody Deck Saloon 48 predstavljen v decembru 2023

Z modelom DS48, Moody predstavlja svoje novo srednje velikoplovilo, primerno za dolge plovbe. Tako kot njeni sestri, manjša DS41 in večja DS54, se Moody DS48 odlikuje po svoji prostorni kabini s popolnim 360-stopinjskim razgledom. Edinstvena je tudi udobna in varna paluba, primerna za sprehajanje z visokim trupom ter pritrjeno ograjo. Premišljeno zasnovana jahta zdaj omogoča značilno Moodyjevo izkušnjo v razredu 48 čevljev – ponuja občutek plovbe s katamaranom, a na enem trupu.

Brez moteče stopnice med dobro zaščitenim kokpitom in salonom na palubi, Moody DS48 nudi obilico prostora in površine na enem nivoju. Oblikovana v sodelovanju z Billom Dixonom in ekipo pri Dixon Yacht Design, Moody DS48 predstavlja še en model znamke, ki uteleša edinstveno kombinacijo prostornosti in zmogljivosti prelomne serije Moody DS.

Vzemite krmilo v roke in krmarite z lahkoto, saj lahko celotno plovilo upravljate tako iz kokpita kot iz notranje krmilne pozicije. To ne le povečuje udobje, ampak tudi zagotavlja vašo varnost, še posebej v zahtevnih vremenskih razmerah, saj lahko ohranite nadzor z zavetnega mesta.

Doživite udobje sistema Moody Smart Tender, ki vam nudi pravo garažo za pomožni čoln. Zahvaljujoč sistemu Moody Smart Tender bo vaš pomožni čoln pripravljen za uporabo v le nekaj preprostih korakih, ali pa ga lahko po koncu razburljivega dne na vodi enostavno pospravite.

Zaradi prekrivanja salona na palubi s krmno kabino, Moody DS48 nudi približno 25 odstotkov več notranjega prostora – primerljivo s plovilom dolžine 58 čevljev. Vključno z veliko in razkošno glavno kabino, ki ima veliko posteljo postavljeno v sredini in lastno kopalnico, je na 48 čevljih možno imeti skupno tri kabine in do tri kopalnice z ločenimi tuši. Tretja kabina se lahko prilagodi tudi kot večnamenski prostor, na primer za namestitev pralnega stroja z vgrajenim sušilcem. Obilica naravne svetlobe v salonu in kabinah ter dobro premišljen koncept prezračevanja na obeh palubah zagotavljata prijetno atmosfero na celotni jahti.

Visoko zmogljiva jadralni sistem s tremi pari križev in jadralno površino do 156 kvadratnih metrov zagotavlja odlične jadralske lastnosti. Na voljo je tudi možnost navijalnega jambora ter dveh forestajev.